Uitlaatservice

Voor hondenbezitters die niet altijd tijd hebben om hun huisdier uit te laten, biedt een uitlaatservice de ideale oplossing. Bent u woonachtig in de regio Purmerend? Dan bent u bij De Hondenbus aan het juiste adres. Op ons omheind speelterrein met een zandplaats, speeltoestellen, ballen, touwen, enz., laten wij uw hond minimaal 2 uur uit. Ook hebben we beschutte plekken waar uw hond zich rustig terug kan trekken.

Onze werkwijze

Alle honden zijn meer dan welkom bij ons! Hier hechten wij dan ook veel waarde aan bij De Hondenbus. Daarmee bedoelen we dat het niet van het ras van uw hond afhangt of we uw hond kunnen uitlaten. U kunt bij ons alle rassen tegenkomen, van groot tot klein. Wel moet uw hond sociaal vaardig zijn. Honden met serieuze gedragsproblemen kunnen we helaas niet meenemen. We vinden het belangrijk dat onze ‘uitlaat-roedel’ een evenwichtige samenstelling heeft. Dat betekent dat we op dit moment een wachtlijst hebben voor Staffords, Pitbull- en Buldog-achtige honden. (Bel voor informatie over de wachtlijst voor deze Power-dogs).

U kunt er ook voor kiezen uw hond zelf te brengen en op te halen. Dat kan van maandag t/m vrijdag tussen 07:00 en 18:00 uur. Tussen deze tijden kan uw hond zo lang blijven als nodig is.

Kennismaking

Om te bepalen of een hond mee kan met hondenuitlaatservice De Hondenbus, beoordelen we elke hond vooraf. We maken met elke nieuwe klant een afspraak om met hem/haar en de hond nader kennis te maken. Wilt u na het lezen van onze website klant worden? Bel ons dan voor een afspraak. We maken graag een afspraak voor een intake samen met uw hond. Ons telefoonnummer is 06-15191569.