Uitlaatservice in Purmerend

Heeft u weinig tijd voor uw hond vanwege bepaalde omstandigheden? Kies dan voor onze professionele uitlaatservice in Purmerend. Wij halen uw hond bij u thuis op en brengen hem of haar naar ons omheinde terrein, waar uw hond lekker kan ravotten met andere honden. Wij laten uw hond minimaal 2 uur uit, dus hij of zij zal moe maar voldaan weer thuis worden gebracht.

Een ideale oplossing

De uitlaatservice in Purmerend is een ideale oplossing wanneer u te weinig tijd heeft voor uw hond maar hem of haar toch het allerbeste wilt bieden. Wij nemen namelijk uitgebreid de tijd om met de honden te spelen. Op ons omheinde terrein kunnen zij zich helemaal uitleven in de zandbak of met ballen, touwen, enzovoort. Wij zijn een gecertificeerde en professionele hondenuitlaatservice, dus uw hond is bij ons altijd in goede handen.

Bij onze uitlaatservice in Purmerend staat het welzijn van uw hond centraal. Wij maken dan ook altijd eerst graag kennis met u en uw hond, om er zeker van te zijn dat uw hond sociaal vaardig is. Verder stellen wij geen eisen aan de honden; zowel groot als klein is van harte welkom.

Ook voor omliggende plaatsen

Onze uitlaatservice is gevestigd in Purmerend, maar wij komen uw hond ook ophalen wanneer u in de omliggende plaatsen woont. Denk bijvoorbeeld aan Volendam, De Rijp, Edam en Zuidoostbeemster. Wenst u meer informatie over onze werkwijze, of wilt u graag direct een afspraak maken voor een vrijblijvende kennismaking? Bel ons dan op 06-15191569 of laat uw contactgegevens achter via het contactformulier. Wij nemen dan spoedig contact met u op.

Uitlaatservice Purmerend