Uitlaatservice honden

U bent op zoek naar een uitlaatservice voor honden en zodoende bent u terecht gekomen bij de Hondenbus. Wij bieden een uitgebreide uitlaatservice aan voor uw trouwe viervoeter, maar zijn ook een professionele dagopvang. Voor meer informatie over ons kunt u gerust verder rondkijken op de website, of neem direct contact met ons op.

Werkwijze

Bij onze honden uitlaatservice is iedere hond van harte welkom, groot of klein. Wel vinden wij het belangrijk dat uw hond sociaal vaardig is en geen serieuze gedragsproblemen heeft. Dit in verband met het welzijn van de andere honden die aanwezig zijn. Graag maken wij dan ook nader kennis met u en uw hond tijdens een kennismaking. Wij beoordelen dan ook of uw hond mee kan met onze uitlaatservice. Neem dus gerust contact op om een afspraak te maken.

Na onze kennismaking zullen we heldere afspraken maken over de gewenste dag(en) en tijd(en) dat uw hond uitgelaten moet worden. Dit leggen wij vast in een contract om misverstanden te voorkomen. Vervolgens zullen wij uw hond op de afgesproken dag en tijd thuis ophalen. We rijden naar ons uitlaatgebied waar we minimaal 2 uur rondlopen. Hier kan uw hond uitgebreid rondrennen en spelen met andere honden. Uiteraard is het gebied goed omheind zodat uw hond altijd veilig is. Hij of zij zal moe maar voldaan weer thuis worden gebracht!

Kortom, wanneer u zelf geen tijd heeft om uw hond uit te laten, bieden wij de ideale oplossing. Bent u enthousiast geworden over onze honden uitlaatservice? Neem dan direct contact met ons op om een afspraak in te plannen. Ons telefoonnummer is 06-15191569. Graag tot ziens op ons Hondenland!

Uitlaatservice honden