Hondenuitlaatservice in Purmerend

Wanneer u behoefte heeft aan een goede hondenuitlaatservice en dagopvang voor honden in Purmerend en omgeving bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden dan ook de ideale oplossing voor uw hond(en). Op ons omheind speelterrein met een zandplaats, speeltoestellen, ballen, touwen, enzovoort, laten wij uw hond minimaal 2 uur uit. Uw hond kan lekker ravotten, rennen en speuren met de andere honden. Ook hebben we beschutte plekken waar uw hond zich rustig terug kan trekken. Als het nodig is kunnen wij uw hond na afloop afspoelen, zodat hij schoon weer thuis komt. Zoals u ziet bieden wij dus een totaaloplossing met onze hondenuitlaatservice te Purmerend.

Gecertificeerd personeel

De Hondenbus is een gecertificeerde, professionele en betrouwbare hondenuitlaatservice (HUS). Naast honden-dagopvang verzorgen wij ook nachtopvang in huiselijke kring en training. Wij halen uw hond thuis op om uit te laten en brengen hem moe en voldaan weer terug. U kunt uw hond(en) ook zelf brengen en ophalen bij onze dagopvang.

Heeft u na het lezen van onze website nog vragen? Op onze website staan verschillende foto’s en video’s. Wanneer u deze bekijkt krijgt u een impressie van onze werkwijze. Natuurlijk kunt u ook nog altijd direct contact met ons opnemen. Wilt u na het lezen van onze website klant worden? Bel ons dan voor een afspraak. We maken graag een afspraak voor een intake samen met uw hond. Ons telefoonnummer is 06-15191569. Wij kijken uit naar uw komst en verwelkomen u en uw hond graag op ons Hondenland.

Hondenuitlaatservice Purmerend