Dogrun in Purmerend

Onze dogrun in Purmerend is ideaal voor diegene die niet altijd in staat zijn om voor hun hond te zorgen of wanneer zij hier even geen tijd voor hebben. Hier is natuurlijk niks mis mee. Het kan namelijk altijd voorkomen dat u iets heeft waardoor u uw hond even naar anderen moet brengen. Wij bij De Hondenbus staan in dat geval dan graag voor u klaar.

Op ons omheind speelterrein met een zandplaats, speeltoestellen, ballen, touwen, enz., laten wij uw hond minimaal 2 uur uit. Uw hond kan lekker ravotten, rennen en speuren met de andere honden. Ook hebben we beschutte plekken waar uw hond zich rustig terug kan trekken. Als het nodig is, kunnen wij uw hond na afloop afspoelen, zodat hij schoon weer thuis komt. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 7:00 tot 18:00 uur. De Hondenbus vanaf nu ook op zaterdag geopend.

Onze regio

HUS De Hondenbus neemt honden mee uit de volgende plaatsen: Ilpendam, Edam, Kwadijk, Middenbeemster, Neck, Purmerend, De Rijp, Volendam en Zuidoostbeemster. Op afgesproken dagen halen we uw hond van maandag t/m vrijdag tussen 07:00 en 18:00 uur op om uit te laten. De hond wordt in De Hondenbus naar het uitlaatgebied gereden en daar zeker 2 uur uitgelaten. Na de uitlaatsessie brengen we de hond weer terug naar de afgesproken plek. Wanneer er bij thuiskomst een handdoek klaar ligt, drogen we uw hond af als deze nat is geworden.

Wilt u na het lezen van onze website klant worden? Bel ons dan voor een afspraak. We maken graag een afspraak voor een intake samen met uw hond. Ons telefoonnummer is 06-15191569. Wij kijken uit naar uw komst en verwelkomen u en uw hond op ons Hondenland.