Dierenoppas

Op zoek naar een dierenoppas? Het kan altijd voorkomen dat u zelf geen tijd heeft om voor uw huisdier te zorgen. Vandaar dat wij onze diensten maar al te graag aanbieden. De Hondenbus is een gecertificeerde, professionele en betrouwbare hondenuitlaatservice (HUS). Naast honden-dagopvang verzorgen wij ook nachtopvang in huiselijke kring en training. Wij halen uw hond thuis op om uit te laten en brengen hem moe en voldaan weer terug. U kunt uw hond(en) ook zelf brengen en ophalen bij onze dagopvang.

Werkwijze

Ons motto wat betreft de honden is duidelijk, namelijk: “Alle honden mogen mee!”

Dat is het motto van hondenuitlaatservice De Hondenbus. Daarmee bedoelen we dat het niet van het ras van uw hond afhangt of we uw hond kunnen uitlaten. U kunt bij ons alle rassen tegenkomen, van groot tot klein. Wel moet uw hond sociaal vaardig zijn. Honden met serieuze gedragsproblemen kunnen we helaas niet meenemen.

Echter dient wel gezegd te worden dat wij onze ‘uitlaat-roedel’ in evenwicht willen hebben. Dat betekent dat we op dit moment een wachtlijst hebben voor Staffords, Pitbull- en Buldog-achtige honden. Indien u hier meer informatie over wenst te hebben en u zich afvraagt uw of uw Power-dog erbij kan, schroom dan niet om contact op te nemen.

Kennismaking

Om te bepalen of een hond mee kan met hondenuitlaatservice De Hondenbus, beoordelen we elke hond vooraf. We maken met elke nieuwe klant een afspraak om met hem/haar en de hond nader kennis te maken. Voor meer informatie over onze dierenoppas diensten, kijk gerust verder op onze website.